Idol 2006

Jag tänkte berätta om en solig vårdag år 2006 då hela klassen bestämde sig för att söka in till Idol, det trevliga och uthängande programmet i tv4. På vår lotstid hade vi som vanligt massor att diskutera och Emilia och Karin kom på den otroligt spektakulära idén att hela klassen skulle söka in till Idol. Först tycktes det vara ett skämt men efter vidare diskussioner så förstod klassen att det var något som skulle gå att genomföra. Vi pratade om det i veckor men när fredagen innan lördagen (som de flesta fredagar brukar vara) kom så var det ingen som ville åka. Jo, Emilia och Karin så de åkte upp till Göteborg för att ligga utanför Chalmers i timmar innan de kom in till första juryn.

Okej, nu tänker alla "det vet vi väl!".. MEN! Det som inte sagan förtäljer är ju att det var tre andra från klassen som också åkte till Göteborg den dagen. ?? Japp. Lovisa, Lisa och Veronika. Och nu vet jag vad du tänker "vadå? skulle ni söka till Idol? kom ni in, vad hände? jag såg aldrig tre så snygga personer på tv?" Nej, vi sökte inte.. Vi åkte dit för att "kolla läget" som det nu heter, och shoppa. :)

Våra extraordinära klasskamrater kom tyvärr inte vidare från första juryn och med sig hade de visdomsorden "ni kan ju försöka söka in nästa år" jaja.. "klassen" som var lika med fem personer den dagen, åkte hem med bussen igen den dagen till lilla Gislaved, med en erfarenhet. Större för några, väldigt liten för vissa. :)

Och så var sagan slut!

          



Den som inte är blond längre :)

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0