yo yo bitches and hoes!

vilken trevlig överraskning man fick sig när man för en gångs skull kikade in här på klassbloggen. är folket ovanligt rastlösa eller bara ovanligt skrivsugna? blev glader iallafall.

tänker på er alla lite då och då och speciellt i förra veckan(?) då det var dags för skolstart men till skillnad från andra år så var man inte välkommen till skolan längre. bu eller bä? jag tycker det är lite bä faktiskt. hade gärna kommit tillbaka till skolan för att ännu en gång möta er i hörnan eller i Oasen.

min sommar 08 har varit den bästa sommaren någonsin om ni ville veta. det har varit konserter, det har varit resor, det har varit mysiga kvällar med filmer och godis, myyyycket jobb, skratt och gråt, planeringar, ånger, beslutstaganden och kärlek såklart!
studenten och balen var en fantastisk upplevelse som placeras högst upp på topplistan :)
men nu är det dags att gå vidare i livet och även i detta inlägget så nu går vi över till nästa punkt.

som några andra gjort ska jag berätta lite om var jag håller hus och vad jag håller på med;

jag är en spontan människa (och dessutom 95% arbetslös) och det får väl framtiden lida för om den vill men jag lever här och nu så därför tog det inte lång tid innan jag bestämde mig för att fly Anderstorp i ren panik och bosätta mig, ensam i en etta, på Hisingen i Göteborg. En vild chansning alltså men eftersom jag praktiskt taget redan bodde i Götet så var det ingen enorm omställning ändå. jag skiter alltså i studierna i sista sekund och tar mig ett välbehövligt sabbatsår istället för att göra det jag vill, lära mig att stå på egna ben och skapa mig ett eget liv. ni som tar ett sabbatsår; GÖR NÅGOT ROLIGT & VETTIGT, slappa inte bara för sakens skull :) 
nu måste jag alltså ha ett jobb så jag slipper leva på vatten och bröd och till slut bli kickad ut på gatan. nu kommer det roliga och för er som inte vet, ni som inte fått ta del av alla "rykten" som redan existerar i samhället innan man ens hinner hem (fast det är ju som vanligt), jag ska TILLSVIDARE jobba på Donken ;) detta var alltså inte målet med min flytt utan under tiden ska jag vänta på besked från andra jobb jag sökt, som kommer höra av sig i höst förhoppningsvis så det får bli en lösning så länge. jag hoppas iallafall att jag kommer få roligt, hyfsat betalt och mer att göra :) de verkar iallafall vara helsköna människor som jobbar där. nu lät det som jag ursäktade mig för mitt jobb men nej, jag är stolt över mina bedrifter än så länge! haha

det har hänt så mycket och inlägget är redan 14 kilometer men ville bara också klämma in att har någon vägarna förbi Göteborg så slå en pling eller ett sms eller vad som så fixar vi något ;)

hoppas ni alla mår bra där ute, att ni har det bra på era nya skolor, i era nya klasser & ni som fortfarande jobbar. hoppas vi ses någon gång inom en snar framtid, tills dess får ni ha en fin höst :)

yours truly and lots of love,
Caroline

Kina!

Hej ex-klassen!
Vi ska ju försöka uppdatera om vad som händer i våra liv nu när vi har lämnat gymnasietiden bakom oss så jag tänkte berätta vad som ska hända de närmaste tre veckorna framöver för min del.
Nu på måndag drar jag till Shanghai, Kina för att hälsa på en kompis som bor där i två veckor:D Ska bli himla skoj att åka dit men är allt lite nervös inför den långa flygresan=p
Lite lol info om kineserna inför OS. I Kina vet man inte hur man står i kö så om det t.ex. står 16st före i kön så går man före. Detta gjorde att en dag i veckan på ett bestämt tidsslag fick kineserna öva sig på att stå i kö korrekt=P hehe

Ha de najs!/Sara

Mumsmums

Jag tycker att dom som har vågat ta steget att flytta till egen lya och vidgat sina vyer på nya ställen (hålor?) ska hålla oss uppdaterade om sina äventyr, så att "vi som trivs så sjukt bra här att vi helst inte vill flytta härifrån" får höra lite roliga historier.. Jag är iallafall nyfiken! 
Och Vickan, även du kan lämna soffan och komma på en fika!

Ha det bäst!  // Alexandra - ICA Kvantums bästa medarbetare!


Tack, för att ni minns mig

Hey fuckers. Tack för att författaren till det föregående blogginlägget visar att ni fortfarande tänker på mig.. Hellre Ökänd än Okänd.

Jag går nu på chalmers och läser till civilingenjör i soffliggning. Med andra ord, precis som alla trott gör jag för tilfället absolut ingenting, utöver att sova, vila, festa och göra vad som faller mig in, och dessutom hoppas på att ni kokar av avvundsjuka. haha

Erik, tack för senast fresten. Vet att vi skulle hålla det hemligt, men jag kunde inte låte bli....

Vore på sin tid om någon annan tittade in när ni har vägarna förbi.. Visst, så värst trevlig är jag väl kanske inte, men gott fika, det kan jag nog allt fixa, och ni vet ju faktiskt var jag bor.

Fick ett litet infall av att byta lösenord på bloggen och bara skriva hatinlägg om alla,
men det går ju inte för sig nu när man är vuxen å grejer..

Hoppas ni har ett lyckat liv allihopa och att ni samlat mer vuxenpoäng än mig..

Peace out // Vixter

Tjoho

Det är ju helt otroligt tråkigt att den här bloggen står helt oberörd. Jag blev förvånad när jag såg att statistiken visade på TRE unika varje dag, det innebär ju att det bara är JAG och TVÅ till som tittar in här.
Alla åker ut på nya grejer och det skulle vara kul att veta vad ni ska hitta på, skriva en liten liten update. Räcker ju med
Olle - korvförsäljare i Gisleparken
Till exempel.
Lillebror kom hem i onsdags och muttrade "Samhäll suger" och det vet vi ju alla att det gjorde. Idag går han sin första dag i ÖRJANS KLASS.
Ja Es-familjen som luktar vanilj lever vidare dock känns ESMK05 som ett ganska avslutat kapitel men ändå... det kan faktiskt vara roligt att veta vad det blir av alla -till och med Vickan!

Allt detta är väl skrivet från en hemlig

RSS 2.0