Hola belgrad

Hey fuckers. Om någon är sugen på lite petting är ni välkomma hem till mig när ni vill. Elle ääär ni det? haha

Det jag försökte säga var att jag hittade en Telekabel när jag städade ur min väska från karelevalen här om dagen, så om någon saknar den vet ni vart den är.



Om ni inte förstod vem det var som skrivit detta på det vänliga tonfallet,
så är det bäst jag talar om det...
//Vickster

slutet?! -bara början...

Jag har som ni alla vet lipat som en sill var och varannan övning inför avslutningen i torsdags. Inför balen bestämde jag mig för att vara stark, ingen ledsen min och inga tårar som rinner ner för kinderna och förstör klänningen ;). Min plan raserades dock totalt när jag såg pojkarna i klassen stå och storgråta i ett hörn av dansgolvet. När de kom fram och gav mig en hård kram så jag blev alldeles blöt av tårar på min kind och när de viskade "hejdå" i mitt öra... det var då de salta dropparna även började strömma ur mina ögon. När vi pratade om att aldrig mer hänga i es-hörnan ihop, aldrig mer fika i oasen, eller aldrig mer skolka gemensamt... aldrig mer tillsammans, då fanns det ingen tröst för någon av oss. I lördags upphörde ESMK05 att existera, men vi finns kvar allihop! EN GÅNG ESTET ALLTID ESTET!!!  Jag tycker så otroligt mycket om er, och jag har saknat er alla som en tok hela veckan! Jag hoppas inte balen var slutet på vår gemenskap även om vår gemensamma beteckning försvann, hoppas vi ses och hörs snart!


HILDA  :)

Såhär mysigt var det alltid i es-hörnan! <3


Rolig rubrik?

Jag börjar med att göra något vågat, jag lägger upp mitt nya mobilnummer som jag inte har lärt mig själv än. Det är inte därför det är vågat, det är vågat gjort med tanke på ALLA som läser vår blogg, kan ju finnas hur många skumma typer som helst.

0735465282

Mobilen blev dränkt i champagne och har inte vaknat till liv. Har alltså inga nummer kvar på telefonen nu. Skicka bara ett sms och namn och någon rolig historia så blir jag nöjd.

Idag har jag blivit beodrad att vara "hemmafru" av min mamma, hon tyckte jag hade levt för mycket dolce vita på senaste, jag vet INTE om jag håller med om det. ;)
Sista tiden med klassen har varit underbar på alla sätt! Alla var så himla fina i lördags, det strålade om allihop. Studentdagen var faktiskt lite skum, blandade starka känslor av allt möjligt.

Vad händer sen med lilla Karen? Vet inte nu. Kanske jobba hemma och läsa på roliga komvux i höst. Kanske flytta och jobba någon annanstans. Kanske börja på Service Management i Helsingborg. Efter vintern kanske, om jag nu inte börjar i Hbg så vill jag resa till Sydamerika. Ingenting står alltså helt klart, kan hända vad som helst.

JAG SAKNAR ER ALLIHOPA

Student 2008

Esmk05!


lite av varje

För att blidka Daniel tänkte jag tala om vad jag ska pyssla med till hösten, om nån har missat mitt tjat...
Jag har kommit in på en allmän linje med folkmusikinriktning på Birka Folkhögskola (beläget i Ås utanför Östersund), vilket innebär att jag tar fiolen med mig och blir jämtlänning från och med den 25 aug. Har ni vägarna förbi är ni mycket välkomna att hälsa på i mitt hela sju kvadratmeter stora rum, som kommer att bli mitt hem för ett år (om jag får ett rum på internatet, vilket jag hoppas)! Compact living så att säga...
Jag hoppas att det blir livat värre, och att jag inte kommer att längta hem. Hemfärdstillfällena kommer att få väljas med omsorg...
Förutom folkmusik kan jag välja en massa andra slappämnen (hoppas jag att de är), som tex. keramik, växtfärgning, körsång mm. Funderade ett tag på att välja litteratur, men sedan kom jag på att det antagligen innebär litteraturhistoria, något som vår eminenta (..?!) sv-lärare aldrig lyckats få mig intresserad av. Det är bra med sinnesnärvaro.
Jahapp... Det var väl det... Jag kommer att bo precis vid Storsjön, alltså kommer jag få massor med tid till att spana efter Storsjöodjuret.

Hallå klassen! Vadan detta ointresse för bloggen? Jag har ju nästan varannat inlägg..! Tappa inte sugen nu!
Och ett litet bananskal till alla som inte dyker upp fast vi sagt att alla måste komma. Inga namn nämnda, ni vet själva vilka ni är. Vi andra tycker egentligen också om sovmorgon...

Ha en trevlig kväll, och så ses vi hos Daniel imorgon!
/Anki


Student!

Hej på er alla glada klasskamrater!
Jag tänkte bara göra er uppmärksamma om att jag tar studenten på torsdag, och ni är väldigt välkomna hem till mig allihop efter utsläppet, hoppas inte att ni har för mycket för er då? Vore hemskt trevligt minsann.

Och skämt åsido: Bajs att ingen vill skriva vad som händer för er i höst.

Åsså en checklista inför tisdagens eskapader hemma hos mig:
*Nåt att grilla (tar ni nåt som är större eller tar längre tid att grilla än korv så får ni även ta med egen grill med tillhörande grillkol)
*Nåt att fika
*Nåt att ha på fötterna som ni kanske inte är jätterädda om, bara för säkerhets skull. Behöver inte vara kängor eller gummistövlar upp till knäna, men helt enkelt nåt lite slappare.
*Kom vid 11.00
*Ni som kommer sent (de allra flesta misstänker jag), fy på er.
*Vi har relativt stora "parkeringar", men packa gärna ihop er i några få bilar ändå.
*Kommer inte på nåt mer
Jag tror att det kommer att bli kul :)

/Daniel

RSS 2.0